Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
ты что в совке не жил, тогда тоже стояли в очередях годами на ковер, телевизор, даже на магнитофон, при этом не обязательно было жить в магазине. Очередь можно и в цнап занять виртуально.Ты там живёшь, что ли? Полжизни на форуме, полжизни в ТЦК. Народ без трусов оставить хочешь, в прямом смысле
я согласно закону Украины обновлял данные, как и другие, не вижу ничего странного в этом.Крики и ругань ты тоже слышал виртуально?
писали что и сроки продлят, и что штрафы платить не надо, я предпочитаю не слушать писателей.Пишут, что есть ещё какой-то Резерв+, через него можно обновить данные виртуально, всё, как ты любишь, и в очередях стоять не надо. Но это не точно 🙂
А ты хитёр 😉
В Міноборони є ідея, щоб зробити застосунок "Резерв+" онлайн-ТЦК, щоб всі послуги, які є в ТЦК можна було отримати через додаток. Зокрема, планується, щоб через застосунок можна було оформлювати відстрочку для багатодітних сімей та студентів. Про це повідомила журналісту УНН заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.
А для iнвалiдiв?⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А для iнвалiдiв?
Они уже месяц об этом говорят, а воз и ныне там.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Читал, что в военные билеты старого образца вклеивают, но не сказано, что это обязательно. Можно просто было обновить данные в ЦНАП или ТЦК.вклеєна він
Ви читали, а я робив.))) В Резерві оновив ще в червні. А ле потрібно зробити відстрочку. Сходив до ТЦК, результат - дивись оповідання вищеЧитал, что в военные билеты старого образца вклеивают, но не сказано, что это обязательно. Можно просто было обновить данные в ЦНАП или ТЦК.
А отсрочка в результате есть на руках в бумажном виде? Или Только а Резерв+.Ви читали, а я робив.))) В Резерві оновив ще в червні. А ле потрібно зробити відстрочку. Сходив до ТЦК, результат - дивись оповідання вище![]()
Та ні, плюнув на неї. Спочатку треба оновити дані в ТЦК, це зробив тільки що. А потім по новому здавати заяву та підтверджуючи документи , ще і завіряти нотаріально.А отсрочка в результате есть на руках в бумажном виде? Или Только а Резерв+.
Ясно)Та ні, плюнув на неї. Спочатку треба оновити дані в ТЦК, це зробив тільки що. А потім по новому здавати заяву та підтверджуючи документи , ще і завіряти нотаріально.
За цей час з 16.06 три рази зупиняли. Два питання є вод і скільки років (56 мені) більше питань не було. Навіть пенсійного не виймав))) мабуть погано виглядаю)))
Було добре якщо б ця черга працювала. Через повітряні тривого вони не приймають + у кожного ТЦК та СП своя пропускна здатність. А для прифронтових населених пунктів, де працює ТЦК, то можна й своєї черги не дочекатися )Викатили запис в ТЦК на місяць вперед.