- 🟡 19:31 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
до 38.8 еще не окрепли
У них нет продажи.В Плевать 24 на сегодня нарисовано 37,31.
як же затрахали ці 36.6. Я вже в борг живу бо реально маючі гроші тупо не хочу з таким курсом зливати бакси. Ще й розуміючи, що нагріється на мені банк. Купую всіляку хню на ібеї, амазоні та алі, що давно хотів купити, але яка насправді нах не потрібна загалом - є гроші, їх кудись треба витрачати. Куди треба доначу, якщо що.
В теперішній ситуації я звичайно ж загалом підтримую владу, хоча й не голосував за неї принципово, але вся ця хня з курсом затрахала ппц.
Й таких знайомих валом - вони тупо витрачали би тут на що завгодно, але економлять виключно з-за задроченого курсу.
Зняти в касі анрил, їхати кудись мені влом.
В мене не флп, а просто десь там є бакси/євро на умовному хай буде піонері та відповідно я можу їх вивести на приват/моно - тобто в мене вже є бакси та їх стабільний прихід на моєму українському рахунку. Але я можу їх провалити за 36.6, що я робити не хочу.
Зняти в касі анрил, їхати кудись мені влом.
Тобто, з чого я почав - я міг би витрачати більше, якби міг провалювати бакси по ринковому курсу, але мені тупо влом годувати банківських блядей. Відповідно я витрачаю менше, без "излишеств"(хйл)
Последние 3-4 недели без проблем снимаю в Х баксы в отделениях Альфа и А-банк.
Последние 3-4 недели без проблем снимаю в Х баксы в отделениях Альфа и А-банк.
як же затрахали ці 36.6. Я вже в борг живу бо реально маючі гроші тупо не хочу з таким курсом зливати бакси. Ще й розуміючи, що нагріється на мені банк.
Й таких знайомих валом - вони тупо витрачали би тут на що завгодно, але економлять виключно з-за задроченого курсу.
з задроченими замовленнями чи просто?
А с Альфой все в порядке в моменте и в перспективе? Там вроде один из владельцев оказался бракованный. Там не временная администрация?
Все ок с ним, никакой временной администрации, постепенно идет ребрендинг и будет Sense.
Ну еще надо отлистать этой роже, по всей видимости, чтобыо проблемах.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не сильно понимаю в чем у тебя проблема, не хочешь сливать бакс с ФЛП счета по 36.6?
Как вариант, сливать с ФЛП по 36,6, потом откупать по 38.05-39(через депо еще дешевле 37.4-37.5) и уже сливать налик по 41.4-42.
Благо сейчас лазеек хватает.